Skip to content

YMCA Wassenaar blijft ook actief in de tweede golf

26 januari 20212 minute read

Net als in het voorjaar moet YMCA Wassenaar tijdelijk haar deuren sluiten vanwege de tweede golf. Maar wederom zijn ze onder het motto ’komen de kinderen niet naar ons, dan gaan wij wel naar de kinderen’, gestart met het tweewekelijks uitdelen van knutselpakketten. Dit willen ze volhouden totdat de clubs weer mogen starten.

Zondag 17 januari werden dan ook 65 pakketten bezorgd met als inhoud een houten keukenrolhouder. Een uitdagende klus voor de kinderen om deze te beschilderen en versieren. Daarbij ook praktisch voor in de keuken.

Via WhatsApp mochten de ouders een foto maken van het resultaat. En resultaat was er zeker! De best geselecteerde inzendingen kregen dan ook een prijsje. Wegens de bijzondere omstandigheden was de jury ruimhartig in haar beoordeling. Het prijsje bestond uit een Cadeaubon van € 7,50 van Chocolaterie Delicious aan het Schulpplein.

Je kan daar heerlijke bonbons kopen, maar ook snoep. Een heel leuk winkeltje! De kinderen kunnen wat lekkers voor zichzelf kopen, maar misschien ook voor iemand die het hard nodig heeft in deze tijden. Het volgende knutselpakket gaan ze zondag 31 januari rondbrengen. Wel hopen ze dat de clubs weer snel kunnen opstarten en de kinderen zich weer als vanouds kunnen vermaken in het clubgebouw. Want dat is nog altijd het leukst!

Tags

KnutselenKnutselpakkettenWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top