Ga naar hoofdinhoud

Steek de handjes uit (de mouwen) in 2021

29 januari 20212 minute read

Langzaam maar zeker komt er steeds wat meer licht aan het einde van de Corona tunnel waar we nu met z’n allen in zitten, maar we zijn er nog niet.  Alle Corona beperkingen hebben een flinke impact op ons leven, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. En nu met een lockdown, en wie weet zelfs een avondklok binnenkort, is het weer stil, zeker voor de mensen die vanwege een hoog risico al een lange tijd binnen zitten.

Mocht jij één van die mensen zijn dan kan je een beroep doen op de enthousiaste vrijwilligers van WassenaarDoet en mocht je juist één van die mensen zijn die heel graag iemand wil helpen, dan kan je er natuurlijk ook terecht.

Dit kan zijn voor allerlei verschillende dingen, praktisch, maar ook sociaal. Boodschappen, wandelen, even samen bellen… eigenlijk alles wat je kan verzinnen, en wat op een veilige manier kan gebeuren, kan je vragen of aanbieden op WassenaarDoet.

Zo help je Wassenaar en je eigen buurt nog een stukje leuker en meer betrokken te maken!

Help mee Wassenaar nog fijner te maken om te wonen en schrijf je nu in met een vraag of bied je hulp aan.

WassenaarDoet is dé website waar inwoners elkaar kunnen vinden voor zowel praktische als sociale onbetaalde hulp. Laten we in deze moeilijke periode omkijken naar elkaar! Wil je kwetsbare mensen en ouderen in Wassenaar helpen of heb je zelf hulp nodig, meldt je dan aan via www.WassenaarDoet.nl of via een mailtje naar info@wassenaardoet.nl. Is internet nog wat te lastig dan kan bellen natuurlijk ook, we zijn te bereiken op nummer 06-15678510.

Tags

VrijwilligersVrijwilligerswerkWassenaarWassenaarDoet
Gerelateerde artikelen
Back To Top