Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Buurkracht.nl

Gemeente Wassenaar biedt inwoners gratis toegang tot webinar met energietips

5 februari 20212 minute read

Om de inwoners van Wassenaar in deze periode te helpen hun energielasten te verlagen, geeft de gemeente inwoners gratis toegang tot een speciale online bijeenkomst op donderdag 4 maart om 19.45 uur. Dit zogenaamde EnergyWebinar wordt georganiseerd door Stichting Buurkracht en geeft slimme en snelle tips voor een lekker warm en comfortabel huis, tegen soms honderden euro’s lagere energielasten.

Deze winter zijn we in Wassenaar meer thuis dan anders. En dat heeft gevolgen voor de energierekening. Gelukkig is daar gemakkelijk iets aan te doen. U krijgt daarom gratis toegang tot een webinar over energiebesparing.

EnergyWebinar Wassenaar, donderdag 4 maart: wat zijn de mogelijkheden voor energiebesparing?
Meldt u zich aan voor het EnergyWebinar, dan krijgt u 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten. U hoort wat u zelf kunt doen, zonder daar veel kosten voor te maken. Ook komt u te weten wat er binnen de gemeente verder mogelijk is om de energielasten te verlagen. Er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen. Het webinar vindt plaats op 4 maart om 19.45 uur en duurt 60 minuten. Aanmelden kan via www.buurkracht.nl/energywebinar-wassenaar.

Samenwerking Stichting Buurkracht en gemeente Wassenaar
Stichting Buurkracht en de gemeente Wassenaar werken samen om inwoners op weg te helpen met energiebesparing, met onder andere dit EnergyWebinar en online EnergyParty’s.

Over Stichting Buurkracht
Stichting Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger, gezelliger of duurzamer te maken in de buurt. Buurkracht helpt buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen met tips, trucs en tools, zoals de buurkracht-app en de website buurkracht.nl. Meer dan 400 buurten hebben inmiddels hun buurkracht ingezet. Steeds vaker betrekken ook gemeenten en overheden Buurkracht bij burgerparticipatietrajecten. Speciaal voor deze partijen heeft Stichting Buurkracht diverse aanpakken, meer informatie hierover is te vinden op stichtingbuurkracht.nl.

Tags

BuurkrachtEnergy webinarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top