Ga naar hoofdinhoud

Oproep: Ouders en jeugd aan zet

6 februari 20212 minute read

Via deze column vraagt het jongerenwerk om input over het organiseren van dingen voor jeugd. Wij zijn op zoek naar zowel ouders als jongeren die ideeën hebben over wat we nog kunnen ondernemen met jongeren en voor jongeren. Hierbij moeten we uiteraard de Corona maatregelen in acht nemen. We willen graag kijken naar mogelijkheden, hierbij zijn ideeën van inwoners van Wassenaar welkom.

Het jongerenwerk gaat kijken of deze ideeën ook uitvoerbaar zijn en op korte termijn gerealiseerd kunnen worden. Het is ook om te inventariseren waar de behoefte naar uit gaat vanuit ouders maar vooral natuurlijk vanuit de jeugd. Ideeën kunnen klein zijn, aansluiten bij al bestaande initiatieven is ook mogelijk zolang het past binnen de werkzaamheden van het jongerenwerk. Er wordt hierbij ook gekeken naar de mogelijkheden die het jongerenwerk heeft om nieuwe projecten te starten.

Ideeën en initiatieven kunnen gemaild worden naar jongerenwerkwassenaar@stjjmh.nl kijk ook op onze website jongerenwerkwassenaar.nl hier vindt je alle contactinformatie om direct contact op te nemen met een van de jongerenwerkers. Een afspraak maken is ook mogelijk ons kantoor bevindt zich op de Rijksstraatweg 324 in het gebouw waar ook het Centrum van Jeugd en Gezin zich bevindt.

Op dit moment wordt er ook gewerkt aan het opzetten van een programma voor de voorjaarsvakantie. In de volgende column zullen we hierover informeren. Online zijn wij ook te vinden via Instagram jongerenwerk_wassenaar en op Facebook jongerenwerk Wassenaar. Hierop informeren wij jongeren o.a. over de Corona maatregelen en behandelen we thema’s als week van de liefde, vuurwerk, Respect en houden wij af en toe een win actie om jongeren te binden aan onze pagina.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: jongerenwerkwassenaar.nl

 

Tags

ColumnjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top