Skip to content

Deze week in Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

7 februari 20213 minute read

Deze week en in de komende periode is er weer van ales (online) te beleven in de bibliotheek. 

Download nu gratis de TijdschriftenBieb
Zoveel voordelen als je lid bent van de bieb! Nu ook 16 tijdschriften online lezen. Download de app in de App Store of Google Play en lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine! De app is gratis voor bibliotheekleden.

BiebBouwers: bouw een chocoladefabriek in Minecraft!
Ben je gek op chocola, snoep en Minecraft? Dat komt goed uit, want je mag een nieuwe chocoladefabriek bouwen voor Sjakelien Stevens, de dochter van Sjakie. Je weet wel, uit het boek van Roald Dahl. Sjakelien heeft de oude fabriek van haar vader gekregen en die is toe aan een opknapbeurt. Dus bouw mee met de nieuwe BiebBouwers Minecraftchallenge. Bekijk de opdracht op obvw.nl/BiebBouwers en ga aan de slag. Stuur voor 22 februari een filmpje van jouw chocoladefabriek naar BiebBouwers@probiblio.nl en maak kans op een prijs!

Is jouw kind al lid van de bibliotheek?
Kinderen zijn altijd gratis lid van de bieb. Wordt jouw kind lid tijdens De Nationale Voorleesdagen t/m 13 februari, dan ontvang je een gratis voorleesknuffeltje! Let wel: Op = Op! Lid worden kan eenvoudig online via obvw.nl.

Kunnen wij je helpen? Onze diensten op afspraak
Digitaal Spreekuur – Digitale vragen? Stuur je vraag in per e-mail aan digitaal@obvw.nl, onze vrijwilligers nemen dan contact op. Je kunt ook via e-mail een afspraak maken in Bibliotheek Voorschoten, waar onze vrijwilligers je verder helpen.
Formulierenbrigade – Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld – Elke vrijdag kun je in Bibliotheek Voorschoten terecht voor financiële informatie bij het Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld. Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via de website www.obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur.

Spelletjesmiddag – Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Wassenaar. Aanmelden kan telefonisch via 070-5113397 of via mail wassenaar@obvw.nl.

Leen en lees jouw favorieten van de bieb
Maak jij al gebruik van onze Boekenservice? Het is belangrijk om op de volgende punten te letten als je ook een stapel boeken wilt lenen:
1.Reserveer je boeken online in de catalogus via obvw.nl.
2.Wacht op ons bericht en maak dán pas een afspraak.
3.Maak géén afspraak als je ons bericht nog niet ontvangen hebt.
4.Toch een afspraak gemaakt? Annuleer deze dan zodat andere leden de mogelijkheid hebben hun gereserveerde boeken op te halen.

Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best iedereen zo snel mogelijk te voorzien van zijn/haar boeken. Om ervoor te zorgen dat we telefonisch goed bereikbaar blijven, is het belangrijk om vragen zoveel mogelijk via e-mail info@obvw.nl te stellen.

Tags

BibliotheekOBVWOnlineServiceVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top