Skip to content

Vandaag CODE ROOD: alle GGD-teststraten en vaccinatielocatie DICHT

7 februari 20212 minute read

Voor vandaag, zondag 7 februari, is er door het KNMI voor het hele land code rood (weeralarm) van kracht voor sneeuw in combinatie met veel wind en lichte tot matige vorst. Dit betekent dat alle teststraten van GGD Haaglanden en onze vaccinatielocatie op het terrein van het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag gesloten zijn. Ook alle thuisbemonsteringafspraken worden geannuleerd.

Wat betekent dit voor uw afspraak?
Uw testafspraak of vaccinatieafspraak gaat niet door. U wordt hierover per telefoon of SMS geïnformeerd. Hierbij wordt het volgende gemeld:

  • Als u een afspraak heeft voor een coronatest, belt u voor het inplannen van een nieuwe afspraak met het landelijk callcenter: 0800 – 1202
  • Als u een afspraak heeft voor een vaccinatie, belt u voor het inplannen van een nieuwe afspraak met het landelijke callcenter. Dit nummer vindt u in uw uitnodigingsbrief.

U hoeft de SMS of het telefonische bericht niet af te wachten en mag ook meteen al contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Mocht het vanwege mogelijk lange wachttijden of andere omstandigheden dit weekend niet lukken het callcenter te bereiken, kunt u ook na het weekend de afspraak opnieuw inplannen.

Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt GGD Haaglanden in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze teststraten en vaccinatielocatie op maandag 8 februari en de rest van die week.

Tags

CodeRoodGGD HaaglandenGGDTeststratenVaccinatielocatie
Gerelateerde artikelen
Back To Top