Ga naar hoofdinhoud

YMCA Wassenaar blijft ook actief in de tweede golf

9 februari 20212 minute read

Afgelopen week waren de kinderen van het YMCA Wassenaar druk bezig met hun tweede knutselpakket. Dit keer, in verband met Valentijnsdag, hadden de kinderen een houten pennenbakje in de vorm van een hart gekregen. Met veel verschillende kleuren foamklei konden ze de voorkant en achterkant heel mooi maken. De resultaten waren er dan ook naar. Verrassende, mooie exemplaren werden gerealiseerd.

Zaterdag 6 februari volgde alweer de derde opdracht. Een eigen pet maken en hiervoor een zelfgemaakte tekening of logo opsturen naar het secretariaat. Zij zorgen er dan voor dat de pet aan de voorzijde wordt voorzien van de gewenste tekening of logo. Als de petten klaar zijn wordt alles thuisbezorgd bij de kinderen.

Het volgende knutselpakket wordt alweer zondag 14 februari rondbezorgd in Wassenaar. Wij zijn wederom zeer benieuwd naar de resultaten.
Helaas is het nog steeds niet mogelijk om ons clubwerk op te starten in ons clubgebouw. Wij hopen na de voorjaarsvakantie weer aan de slag te kunnen gaan. We tellen af naar het moment dat we weer actief mogen zijn in ons eigen, mooie, monumentale clubgebouw. Waarmee wij overigens niet stilstaan. Na de plaatsing van de warm-koud airco eind vorig jaar gaan wij dit voorjaar van het gas af.

Maar de volgende wens komt er alweer aan: de plaatsing van zonnepanelen op ons achterdakvlak, dat zeer gunstig is gelegen pal op het zuiden. Voor de onkosten vragen wij donaties aan bij verschillende fondsen. Naar verwachting zal deze investering zich de komende jaren snel terugverdienen. Behalve milieuvriendelijk is dat een behoorlijke kostenbesparing op ons jeugdwerk!!

 

Tags

KnutselenKnutselpakkettenWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top