Ga naar hoofdinhoud

Gespreksessies over zonnepanelen

10 februari 202152 second read

Zonnepanelen in een beschermd dorpsgezicht, kan dat? Jazeker, dat kán als je er maar duidelijke afspraken over maakt met elkaar. En dat doen we graag samen met jou! Meld je aan voor een van de gesprekssessies op donderdag 12 februari van 14.00 tot 15.00 uur of op woensdag 17 februari van 9.00 tot 10.00 uur.

Stuur een mail naar erfgoed@wassenaar.nl en ontvang een link. Wassenaar wil de komende tijd verder verduurzamen door meer zonne-energie op te wekken. Duurzame energie is nodig om de klimaatdoelen te halen en de CO2-uitstoot te verminderen. Een groot deel van de gemeente valt onder het beschermde dorpsgezicht. Dan is de vraag: Wanneer zijn zonnepanelen op een goede manier in te passen in het landschap zonder de cultuurhistorische waarden van het dorp geweld aan te doen?

Momenteel zijn er gesprekken hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen in ons dorp. Heb jij een idee? Meld je dan aan voor één van de digitale gesprekssessies. Stuur een mail naar erfgoed@wassenaar.nl met je voorkeurstijdstip en je ontvangt een uitnodiging met een link.

Tags

ErfgoedGemeenteGesprekssessiesWassenaarZonnepanelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top