q Vrijzinnig in Wassenaar - programma en activiteiten - Wassenaarders.nl Skip to content

Vrijzinnig in Wassenaar – programma en activiteiten

10 februari 20212 minute read

Op zondagochtend zorgen we als vanouds voor bezinning, ook al gaat dat online. Alle diensten vanuit ons kerkgebouw zijn online te volgen via de kerkomroep. We zorgen er natuurlijk voor dat teksten terug te lezen zijn op de site of dat je achteraf terug kunt luisteren.

Meeluisteren? Ga naar Vrijzinniginwassenaar.nl en kijk daar bij de desbetreffende kerkdienst, hoe u mee kunt luisteren via de Kerkomroep.

Zondag 14 februari met dr. Janneke Stegeman

Van juni 2016 tot september 2017 was Janneke Stegeman Theoloog des Vaderlands. Zij pleitte voor meer conflict en debat in de kerk. En ze probeerde zelf ook het debat open te breken rond verschillende thema’s. Zo schreef ze in 2017 het pamflet ‘Alles Moet Anders. Bevrijdingstheologie voor Witte Nederlanders.’ Daan Mulder speelt op de vleugel.

JannekeStegeman

Koffie na de dienst
Na de online kerkdienst is er voortaan gelegenheid om samen koffie te drinken via Zoom. Meedoen is eenvoudig. U kunt zich tot uiterlijk zaterdag voorafgaand aan de dienst aanmelden via bertpeletier@me.com. U ontvangt dan op zondagochtend een link waarmee u om 11.40 uur – na afloop van de dienst – het café online kunt betreden.

NIEUW: DE AVONDEN – LEES MEE MET UW DOMINEE
De drie Wassenaarse predikanten Esther de Paauw, Jilles de Klerk en Tom Mikkers gaan de uitdaging aan; u kunt thuis online meekijken en meelezen. Elke twee weken komen de drie predikanten bij elkaar en bespreken enkele boeken die zij de moeite van het lezen waard vinden. Deze bijeenkomst is via een livestream vanuit de Messiaskerk in Wassenaar te volgen, of achteraf terug te kijken. De eerste aflevering is te vinden via onze site vrijzinniginwassenaar.nl

de avonden vrijzinnigen

Het te lezen boek is geworden: ‘Ode aan de verliezer’ van Alain Verheij. Op maandag 22 februari is de volgende aflevering met nieuwe boeken en een nieuwe boekenkeuze om te lezen tijdens de avonden die voor ons liggen.

Vrijzinnig in Wassenaar – Lange Kerkdam 46 – vrijzinniginwassenaar.nl
Heb je behoefte aan een gesprek met een predikant? Mail dan predikant@vrijzinniginwassenaar.nl

Tags

kerkdienstenOnlineProgrammaVrijzinnig in WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top