Skip to content

Rijnlands Lyceum Wassenaar klaar voor de Open Dag!

12 februari 202154 second read

Mocht u afgelopen woensdagmiddag 10 februari luide muziek hebben gehoord op de Backershagenlaan in Wassenaar, dan kwam dit vast en zeker vanaf het terrein van het Rijnlands Lyceum. Aangezien de Open Dag dit jaar Online plaatsvindt was er op de school een feestelijke drive- through georganiseerd voor het afhalen van de zogenaamde Rijnlandstas!

Alle leerlingen die zich op hebben gegeven voor de Open Dag konden naar het Rijnlands komen om deze Rijnlandstas op te halen. In deze tas vinden zij alle benodigdheden en informatie die ze nodig hebben om mee te kunnen doen aan de Online Open Dag op zaterdag 13 februari om 10 uur.

Het weer werkte goed mee, want alhoewel het behoorlijk fris was, maakten het zonnetje en de sneeuw heel veel goed! Een aantal ouders en leerlingen hadden er dan ook een lekkere sneeuwwandeling aan vastgeknoopt!

Door de warme chocolademelk, de sneeuw en de gezellige muziek ontstond bijna het gevoel van een gezellige ijsbaan! Super om dit zo op afstand te kunnen organiseren.

Zaterdag dus de Online Open Dag van het Rijnlands! Aanmelden kan nog via de website van de school!

Rijnlandstas 1

Tags

Groep 8LeerlingenOnline Open DagRijnlands LyceumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top