Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligers sorteren voor!

12 februari 202143 second read

Ook al is ons land in een stevige lock down en ligt veel verenigingsleven zo goed als stil, vrijwilligersorganisaties kijken vooral vooruit naar het moment dat we ons weer volop mogen inzetten voor mens, dier, cultuur, natuur en nog veel meer. Doe je mee?

* Vluchtelingenwerk Wassenaar is dringend op zoek naar Maatschappelijk Begeleiders (Vac. A129). Wijs jij statushouders de weg tijdens hun integratie- en participatieproces in onze gemeente en ons land?

* Bij Staatsbosbeheer kunnen ze altijd extra handen gebruiken bij het Natuurbeheer in de duinen (Vac D14) of als Gids in de Bunkers van Wassenaarse Slag (Vac D31) of Gids in het Hollands Duingebied (Vac D32). Kijk op de website voor meer informatie.ollH

* Scouting Van Woesik kan versterking gebruiken bij het begeleiden van een van de speltakken. Wie komt als Staflid (Vac. E18) leiding geven aan de avonturen van de Bevers, Welpen, Junioren of Zeeverkenners?

Tags

VacaturebankVCWvrijwilligerscentraleVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top