Ga naar hoofdinhoud

WEC zoekt jurist(e)

12 februari 202143 second read

Na de succesvolle oprichting gaat de Wassenaarse Energie Coöperatie (WEC) een nieuwe fase in. De eerste projecten komen op stoom. Hier horen meerjarige contracten bij die wij professioneel voor onze leden, dak- en energiepartners willen opstellen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren jurist(e) uit Wassenaar die het leuk vindt om de coöperatie hierin bij te staan. De tijdsinvestering is ca 2 uur per week. Je komt terecht in een gezellig team van vrijwilligers die graag lokaal groene stroom aan het net toevoegen.

Gezien de activiteiten van de WEC, zoeken wij een bedrijfsjurist met ervaring in ondernemingsrecht en vastgoed. Ervaring met energie-gerelateerde contracten en projectmanagement is uiteraard een pré.

Ben jij die zakelijk geëngageerde persoon die Wassenaar graag verder wil helpen met verduurzamen? Bekijk dan even wat we van plan zijn op https://wec-duurzaam.nl. Daar vind je ook onze contactgegevens.

Tags

JuristVacatureWassenaarWassenaarse Energie CoöperatieWEC
Gerelateerde artikelen
Back To Top