Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Omniform

De uitvoering van de herinrichting Wassenaar centrum gaat een nieuwe fase in

15 februari 202154 second read

De aanbesteding van de ingenieursdiensten “revitalisering Centrum Wassenaar” is rond en daarmee gaat het project een nieuwe fase in. De werkzaamheden zijn gegund aan de Omniformgroup en naar verwachting zal het eindresultaat: het bestek, rond begin juni worden opgeleverd. Op basis van dit bestek worden aannemers uitgenodigd om via een aanbestedingsprocedure geselecteerd te worden voor de uitvoering. Daarmee ligt het herinrichtingsplan Wassenaar – centrum uitstekend op schema.

Volgens projectleider Marcel Voeten (Omniformgroup) behoort het uitwerken van het Definitief Ontwerp, dat werd gemaakt door Ziegler Branderhorst stedenbouw, tot de core business van de Omniformgroup uit Alblasserwaard. Onlangs schreven zij bijvoorbeeld het bestek voor het Wilhelminapark en de Endegeestlaan te Oegstgeest. Werkvoorbereider voor Wassenaar wordt Sven Broeke, die overigens een rasechte Wassenaarder is. Een nieuwe mijlpaal in de uitvoering van het inrichtingsplan. De project start – up vergadering en de inmeting zullen binnenkort plaatsvinden.

Wilt u het Beeldkwaliteitsplan voor Wassenaar eens rustig bekijken? Binnenkort is de nieuwe website www.winkelsinwassenaar.nl online en daar kunt u het hele plan inzien. Of kijk nu alvast op de site van de gemeente: https://www.wassenaar.nl/inrichtingsplan-centrum-wassenaar

Tags

OmniformRevitalisering Centrum WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top