Skip to content
Fotocredit: Theater Warenar

Theater Warenar op zoek naar leuke verhalen en foto’s

15 februari 202136 second read

Heeft u leuke verhalen of foto’s van Theater Warenar? Wij zijn op zoek naar meer beeldmateriaal en de bijbehorende verhalen.

In 1907 werd het, nu monumentale, pand gebouwd op de plaats van het voormalige Jeroenhuis. Het gebouw hield de naam van Jeroenhuis tot 1985 en diende als onderkomen voor het rijke verenigingsleven dat #Wassenaar rijk was. In 1985/1986 werd de huidige theaterzaal aangebouwd en vanaf dat moment ging het pand verder als Cultureel Centrum Warenar.

Afgelopen jaar werd door Team Warenar de binnenkant van de Theaterzaal opgeknapt. Op de foto hieronder ziet u de oude theaterzaal. Deze bevond zich op de plek waar nu de garderobe en foyer zijn, met daarboven de balletzaal.

Heeft u nog foto’s of verhalen? Stuur ze naar kassa@warenar.nl

VierkantWarenartheaterzaalvoor1986

Tags

De WarenarLeuke verhalenOproepTheaterWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top