Skip to content

Vakantieprogramma Jongerenwerk

20 februari 20212 minute read

Volgende week staat de voorjaarsvakantie voor de deur. Het jongerenwerk zal die week ook op twee dagen activiteiten aanbieden.

Op dinsdag 23 februari organiseert het jongerenwerk een Watchapp speurtocht door het centrum van Wassenaar. Het startpunt is hierbij de Bibliotheek. Vanuit daar krijgen de deelnemers bij elk goed antwoord of behaalde opdracht een hint naar de volgende locatie toegestuurd via Watchapp. Deze interactieve speurtocht is leuk voor jong en oud. Wel vragen wij om groepjes te maken van 2 personen ivm de Corona Maatregelen.

Uiteraard is het hebben van een smartphone met internet wel nodig om deel te kunnen nemen. Opgeven voor deze leuke speurtocht is nodig ivm het aanmaken van de verschillende watchapp groepen en het inzetten van de jongerenwerkers die de hints moeten toesturen. Opgeven kan bij Manon de Bruijn via 0631004722 of per mail manondebruijn@stjjmh.nl

Deelname aan de speurtocht kan tussen 13:00 en 16:30 om de drukte te spreiden. Aan het einde van de speurtocht krijgen de deelnemers nog wat lekkers. Het jongerenwerk hoopt op heel veel deelnemers.

Op donderdag 25 februari wordt er bij voetbalvereniging Blauw Zwart een sport en spel middag georganiseerd tussen 13:30 en 15:30. Deelname hieraan is gratis. Onderdeel van deze leuke middag is Archery tag schieten. Hierbij wordt een parcour uitgezet waarin je net zoals bij paintball kunt schuilen om niet geraakt te worden. Het Archery tag wordt begeleid door Your event team uit Leiden.

Ook komt er een 5 meter hoge voetbal dartboard en zal het jongerenwerk nog een aantal sport en spel items uitzetten. Ivm met Corona maatregelen is opgeven voor deze activiteit noodzakelijk, zodat wij zicht hebben op het aantal deelnemers. Leeftijd voor deelnemers is 10 t/m 17 jaar. Geef je op bij Wouter Rijneveld via 0646602813 of via wouterrijneveld@stjjmh.nl

Meer weten?Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: https://ikbenervoorjou,nu/wassenaar/ of mail naar jongerenwerkwassenaar@stjjmh.nl

 

Tags

ActiviteitenjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top