Ga naar hoofdinhoud

YMCA Wassenaar blijft ook actief in de ‘tweede golf’ (3)

22 februari 202144 second read

Ook de afgelopen twee weken is weer veel gebeurd bij YMCA Wassenaar. De petten van de vorige opdracht zijn allemaal gereedgekomen en afgelopen zaterdag 20 februari bezorgd bij de kinderen. Wat een leuke, bijzondere en grappige resultaten.

Maar zondag 14 februari was inmiddels de vierde knutselopdracht gebracht bij de kinderen. Een smartphonehouder. Een eenvoudige oplossing om je mobiele telefoon op tafel neer te zetten of op je nachtkastje. Aan de onderzijde voorzien van een kabeldoorgang om je mobiel in de houder op te laden. De kinderen hadden daarbij verf meegeleverd gekregen om de houder helemaal naar eigen smaak in te kleuren. Foto’s van de werkelijk schitterende resultaten had het secretariaat toegezonden gekregen.

Tijdens de voorjaarsvakantie is er geen clubwerk en de hoop is dat YMCA Wassenaar hierna het clubwerk weer kan opstarten zodat de kinderen weer aan de slag kunnen en hun creativiteit kwijt kunnen in ons clubgebouw.

Tags

KnutselenThuisknutselenWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top