Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart bestuurders aan het woord

26 februari 20212 minute read

Blauw-Zwart bestuurders aan het woord

Naam
Kees Harberink

Leeftijd
60 jaar

Sinds wanneer ben je aan R.K.S.V Blauw-Zwart verbonden?
In 1969, op mijn 8e jaar ben ik gaan voetballen, eerder mocht toen nog niet. Ik voetbal nu nog steeds, in Veteranen 2. Een team dat ook in de Coronatijd verbonden blijft door om de paar weken gezamenlijk een online pub quiz of bingo te houden, georganiseerd door de roemruchte Bingobakkebaard.
Wanneer we gewoon voetballen blijft de derde helft het belangrijkste.

En op welke manier?
Als kleine jongen(s) verzamelden we kranten van welke opbrengst de huidige tribune is gebouwd. Daarna heb ik de papieren Blauw-Zwarter bezorgd en daarna deze jaren gevouwen op de dinsdagavond, tot de papieren versie ophield te bestaan. In alle de daarna heb ik altijd kantinediensten gedraaid, 10 jaar de administratie van de vereniging verzorgd, voorzitter geweest van de Commissie Zaterdag-Zondag, lid van de bouwcommissie huidig bestuursgebouw, bestuurslid Club van Honderd en medeorganisator van het Veteranentoernooi en het Oktoberfest.

Wat is jouw rol binnen het bestuur?
Ik ben nu Penningmeester.

Waarom ben je dit gaan doen?
Een aantal jaren geleden zat de club in een moeilijke periode en ik wilde helpen om dat door te komen. Het was eigenlijk niet de bedoeling om Penningmeester te worden, maar ben er toch zo ingerold toen.

Wat wil verder je nog kwijt?
Dat ik mag hopen dat we nog aan voetballen toekomen dit seizoen en dat het Veteranentoernooi, in welke vorm dan ook, doorgang kan vinden in juni. Ook hoop ik dat het 100-jarig jubileum gewoon gevierd kan worden, al wordt het in het najaar.

 

Tags

Bestuurders aan het woordBlauw-ZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top