Skip to content

WZK renoveert haar clubruimte

26 februari 20213 minute read

Helaas staat georganiseerd sporten door invloed van COVID -19 onder druk. Dat merken ook de bij omnisportvereniging WZK Wassenaar aangesloten sportverenigingen Zwemmen, Dance & Aerobics en Tri-Team. Ondanks de tegenslagen welke de sporters binnen WZK allemaal ondervinden, is WZK een stabiele en gezellige verenging met een trouwe ledenbasis.

We zien dat onze leden ons in grote getalen trouw blijven en dat ze staan te popelen om weer met elkaar hun sportieve activiteiten te gaan ondernemen. Daarbij is het voor WZK van belang dat we niet alleen naar sporten kijken maar juist ook naar de gezelligheid eromheen. Want WZK is en blijft een vereniging waar gezelligheid, naast sporten, centraal staat.

Om dat mogelijk te maken heeft WZK een eigen clubruimte in het Sterrenbad. Een prachtige ruimte maar gezien de leeftijd/staat van o.a. meubilair en inrichting liep e.e.a. op haar laatste benen. Een renovatie was broodnodig. Na een lange voorbereiding om dat (financieel) mogelijk te maken is het WZK gelukt om haar clubruimte in de periode dat deze noodgedwongen gesloten is, volledig te renoveren. Al het meer dan 30 jaar oude meubilair is vervangen, de wanden zijn gestuct en gewit en tevens is er een multi-media make-over uitgevoerd om evenementen en activiteiten (nog beter) mogelijk te maken. Maar tevens is er ook rekening mee gehouden dat WZK cursussen kan verzorgen aan haar leden of dat de diverse besturen en commissies in een daartoe geschikte omgeving kunnen vergaderen. WZK beschikt dan ook ondertussen weer over een heerlijk frisse en moderne ruimte waarin we de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Om deze plannen te kunnen verwezenlijken had WZK echter wel ondersteuning nodig omdat de renovatie financieel een te zware wissel trok op de vereniging terwijl e.e.a. wel noodzakelijk was. Hiertoe heeft WZK dan ook contact gezocht met organisaties welke projecten met een maatschappelijk doel steunen. Via deze weg wil WZK dan ook DE STILLE KRACHT VAN WASSENAAR en het RABOBANK Regio Den Haag Stimuleringsfonds hartelijk danken voor hun financiële bijdrage om deze renovatie mogelijk te maken. Zonder hun bijdrage was deze renovatie niet mogelijk geweest. Tevens gaat onze dank ook uit naar de CLUB van 100 van WZK voor haar bijdrage in de renovatie van de clubruimte. Uiteraard zullen wij in een later stadium, als WZK haar clubruimte weer mag openstellen, de sponsoren graag ontvangen om hen het eindresultaat te tonen en nogmaals onder het genot van een hapje en een drankje onze dank persoonlijk over te brengen.

Bent u geïnteresseerd om in clubverband te gaan sporten wanneer dit weer wordt toegestaan en de gezelligheid van onze vereniging te ervaren, dan kunt u bij WZK breed terecht met de hele familie. Zwemles, wedstrijdzwemmen/waterpolo voor de kinderen, hardlopen voor de ouders of dance & aerobics voor oma of moeder, het is zo maar een greep uit de mogelijkheden. Kom gerust eens langs op www.wzk.nl en bekijk ons ruime aanbod. Wellicht zien we u na de lockdown als medesporter en kunnen we elkaar nader ontmoeten in de clubruimte na het sporten.

Tags

Dance & aerobicsTri-TeamWassenaarWZKZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top