Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: poliitie Amsterdam Overtoomse Sluis

Nieuw fenomeen: Diefstal van Tesla-buitenspiegels

2 maart 202136 second read

Er is, ook in Wassenaar, een nieuw fenomeen te zien met de diefstal van buitenspiegels van Tesla. Spiegels worden professioneel gedemonteerd en verkocht op de zwarte markt.

Er zit steeds meer technologie in de buitenspiegels van Tesla, hierdoor leveren ze veel geld op! Tesla’s hangen vol met camera’s, dus als er iemand in de buurt komt, begint de auto aan alle kanten te filmen. De politie in Wassenaar doet het dringende verzoek aan Tesla-eigenaren om deze cam-functie aan te zetten!

Zie jij iemand zich verdacht ophoudt bij een Tesla? Zie jij iemand die lijkt te sleutelen aan een Tesla? Twijfel dan niet en bel 112, de collega’s van Operationeel Centrum Den Haag zullen direct een melding opmaken en ons aansturen!

Tags

bewustwordingPolitieTesla buitenspiegelsWaarschuwingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top