Skip to content

Steun voor huishoudens met grote financiële problemen

2 maart 202133 second read

Voor huishoudens die grote financiële problemen hebben door de coronacrisis komt er de regeling Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). De regeling TONK is bedoeld voor huishoudens die als gevolg van het coronavirus de woonlasten niet meer kunnen betalen. Het gaat dan om de huur, hypotheek, kosten van elektriciteit, gas en water.

De TONK-regeling loopt van 1 januari tot en met 30 juni 2021. U kunt de regeling nog niet aanvragen. De gemeente werkt op dit moment de details van de regeling uit. Zodra er meer bekend is over de regeling en hoe u de regeling kunt aanvragen, dan leest u dit op deze site. Lees meer over de TONK-regeling op de site van de Rijksoverheid.

Tags

GemeenteOndersteuningTijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke KostenTONKWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top