Ga naar hoofdinhoud

Duurzaam Doen: Doe mee met 1 van de 3 EnergyParty’s op 10 – 11 -15 maart

5 maart 202143 second read

Gisteravond hebben veel inwoners de EnergyWebinar bijgewoond. Tijdens de webinar zijn 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten besproken. Heb je deze webinar gemist dan kan je deze tips alsnog ontvangen op 1 van de 3 EnergyParty’s op 10 maart, 11 maart en 15 maart, van 19.30 tot 21.30 uur. Op de website van de Groene Meent kun je lezen hoe je je eenvoudig kunt aanmelden.

Je volgt de EnergyParty vanuit je eigen huis op je computer. Met je jaaroverzicht in de hand en wat dorpsgenoten op scherm krijg je inzicht in jouw energieverbruik. Met ideeën die voor jouw huis het energieverbruik omlaag brengen stap je later op de avond achter je pc vandaan.

Meld je aan bij een van deze data of meld jezelf aan als host, nodig 4 tot 7 buren uit en bekijk hoe je kunt besparen op stroom en gas. Meer informatie: www.groenemeent.nl/energyparty

Tags

DuurzaamDoenEnergy PartyGroene MeentWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top