Skip to content

Terugblik op de activiteiten van de voorjaarsvakantie

6 maart 20212 minute read

Het jongerenwerk heeft de afgelopen week een geslaagde week achter de rug met leuke activiteiten. Met een beetje geluk van het mooie weer, kan het jongerenwerk terug kijken op een leuk vakantie programma. Op dinsdag werden een aantal jongeren door het centrum van Wassenaar geleid met een interactieve speurtocht 2.0. Met als afsluiting een drankje bij de Bagel Alley.

Op donderdag was er een geslaagde sport en spel middag bij RKSV Blauw-Zwart. Ook voor het jongerenwerk was het fijn om na een lange tijd weer iets te kunnen organiseren voor de jeugd. Het Arcery tag was een succes onder de jongeren. Zij bedachten met elkaar een goede techniek om te winnen van het andere team. Door middel van samenwerken konden de jongeren het andere team als eerste met hun arcery tag pijlen uitschakelen. Dit ging gepaard met veel gelach, actie en samenwerking. Ook het mega grote voetbal dartboard was een succes bij de jongeren. Je zag dat de jongeren er ook steeds beter in werden, met het raken van de juiste punten op het dartboard. Al met al een geslaagde week aldus het jongerenwerk.

Meer weten?Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

fotocolumnvakantieactiviteiten

Tags

ActiviteitenjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top