Skip to content
Fotocredit: CDA

Vragenuur voor ondernemers met Frank Meerkerk (CDA)

9 maart 20212 minute read

De CDA-afdeling Wassenaar nodigt u van harte uit voor een online vragenuur voor ondernemers met kandidaat Tweede Kamerlid, Frank Meerkerk op donderdag 11 maart a.s. Frank Meerkerk is fiscalist en ook zelf ondernemer. Hij staat op #24 van de CDA kandidatenlijst.

Deskundigheid
1. Financiën & belastingen
2. Werk & arbeidsmarkt
3. Economie

Nadere informatie
Frank Meerkerk wil graag meewerken aan een betrokken samenleving, waarin mensen weer zelf verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen.
Onze overheid moet randvoorwaarden creëren om initiatieven vanuit de samenleving mogelijk te maken. De regelgeving moet helder en overzichtelijk zijn.
De overheid dient als een vangnet te fungeren. Een bescheiden overheid die ruimte laat en kansen biedt. Eigen verantwoordelijkheid zorgt namelijk voor ‘ownership’.

Dit beperkt zich juist niet tot individuele verantwoordelijkheid. Ons overheidsbeleid moet gericht zijn op het versterken van onze sociaal-maatschappelijke verbanden.

Frank is opgeleid tot fiscaal econoom. Het MKB, de motor van onze economie, heeft zijn interesse. Hij weet wat er speelt binnen deze groep van ondernemers. Van ZZP’er tot directeur-grootaandeelhouder, Frank zit dagelijks met ze aan de (keuken)tafel.
Frank hoopt een actieve rol te mogen gaan spelen in Den Haag om juist ook hun belang te mogen behartigen. Daarnaast heeft het CDA, veel meer dan andere partijen, gekozen om onze vertegenwoordiging regionaal in te steken. Frank is voor onze regio de hoogst geplaatste kandidaat. De dingen die Den Haag over onze regio beslist, moet ook voor onze regio goed zijn! Daar hoopt hij over te gaan waken.

Voor wie
Voor iedereen die interesse heeft in ondernemen!

Datum
Donderdagavond 11 maart 2021

Tijdstip
Vanaf 20.30 uur

Aanmelden
Interesse? Stuur uw aanmelding naar https://forms.gle/9myEEUc5aNjSnVs39.

Tags

CDAFrank MeerkerkOnlineTweede kamerverkiezingenVragenuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top