Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Wereldwinkel Wassenaar

Wereldwinkel Wassenaar: Laat uw – fairtrade – stem gelden!

10 maart 202139 second read

De verkiezingen volgende week gaan spannend worden! Wordt het rood, groen of oranje? Zoals deze mooie “potlood”-kaarsen (plm 25cm) uit Indonesië. Een origineel cadeau voor alle vrijwilligers die zich inzetten om de verkiezingen in goede banen te leiden op de stembureaus of voor de medewerkers van politieke partijen!

Maar voor wie deze tijden helemáál spannend zijn, zijn kleine producenten van fairtrade artikelen. In ontwikkelingslanden kennen ze geen overheidssteun voor bedrijven die geraakt worden door de coronacrisis. En zij zijn er dus extra de dupe van dat de handel stil ligt. Wij blijven – met ons team vrijwilligers – dan ook zo veel mogelijk mooie fairtrade artikelen verkopen, waarmee wij, en ú als klant, een steentje bijdragen aan de ondersteuning van deze medemensen.

“Wees loyaal koop lokaal” en koop fairtrade!

Tags

FairtradeTweede kamerverkiezingenWassenaarWereldwinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top