Skip to content

Steun de Vrienden van WZK Zwemmen!

11 maart 20213 minute read

Het bestuur van WZK wil graag beginnen met het feit dat wij trots zijn als bestuur dat we zien dat er toch heel veel echte WZK’ers zijn. Dan bedoelen we vooral de leden die de club in deze moeilijke tijden ook blijven steunen in de vorm van het betalen van de contributie. Maar ook die vrijwilligers die zich graag inspannen om de jeugd toch lekker te laten bewegen en sporten. Wij waarderen dat als bestuur, want zo moeten we er samen doorheen komen en kunnen ook wij onze rekeningen blijven betalen.

Uiteraard geldt hetzelfde voor onze trouwe sponsors, oftewel; Vrienden van WZK Zwemmen. Die bedrijven hebben het nu echt heel moeilijk, maar gaan goed om met de maatregelen om toch hun klanten te bedienen. Vrienden van WZK Zwemmen dragen onze mooie vereniging een warm hart toe en zijn onmisbaar voor de continuering van onze vereniging. Het bestuur wil dan ook in het bijzonder de volgende bedrijven bedanken: Autobedrijf Rooijakkers, Voorzuylen VvE & Vastgoedbeheer B.V., de Wilde Spoorwegbouw, Installatiebedrijf Aad van der Putte, Van der Lely Hoveniers, BOL dienstverlening, Voorham Bronbemaling, ASN Autoschade van Veen, Gloseco, Bagel Alley, Me Gusta, Kluswijs van Veen, BJ Solutions, De Zorgpraktijk, Marco Brederode Timmer- en Onderhoudsbedrijf, Glazenwasserij Donker-Stoute en van Veen Bouw.

We zijn heel blij dat in ieder geval de jeugd lekker kan blijven bewegen door iedere vrijdag buiten op het complex van Blauw-Zwart te mogen trainen. Het bestuur spreekt dan ook haar dank uit naar Blauw-Zwart dat onze leden gebruik mogen maken van de faciliteiten. Dit wordt in deze tijden erg gewaardeerd en mooi dat wij Wassenaarse verenigingen onder elkaar op die manier elkaar kunnen steunen. We zijn blij dat de Rijksoverheid versoepelingen heeft aangekondigd en dat binnenkort de zwemlessen weer kunnen starten.

Verder zien we ook dat onze leden nog actief betrokken blijven bij de club. In de tussentijd heeft onze clubruimte een grote metamorfose ondergaan en zijn ook vrijwilligers van ons daar aan de slag gaan om hun steentje bij te dragen. Mooi om te zien hoe, binnen de maatregelen, iedereen hun kennis wil bijdragen om straks weer gezellig met elkaar te proosten. Voor WZK Zwemmen is het van belang dat we niet alleen naar sporten kijken maar juist ook naar de gezelligheid eromheen. Want WZK Zwemmen is en blijft een vereniging waar gezelligheid, naast sporten, centraal staat.

Uiteraard willen we dat onze vrienden ons ook tijdens en na deze moeilijke tijden ons blijven steunen. Nu is het moment om in deze lastige tijden lokale ondernemers, en dus onze vrienden, te ondersteunen. Het bestuur willen alle leden en niet leden dan ook oproepen om onze vrienden te ondersteunen, maak gebruik van hun producten of diensten; doe je inkopen lokaal en wat minder bij de grote webshopgiganten. Lokale ondernemers kunnen, nu meer dan ooit, een extra steuntje in de rug goed gebruiken. Interesse om vriend van WZK Zwemmen te worden namens uw bedrijf? Neem contact op met sponsor@wzk-zwemmen.nl of kijk op onze website voor meer informatie.

We wensen jullie alle gezondheid toe, zorg goed voor jezelf en een ander, dan hopen we elkaar snel weer te zien in het Sterrenbad.

Met vriendelijke groet,

Bestuur W.Z.K. Zwemmen

Tags

WassenaarWZKWZK ZwemmenZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top