Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Verdere daling aantal coronabesmettingen in Wassenaar

11 maart 202149 second read

Tijdens de persconferentie van maandagavond zijn enkele correcties op de coronamaatregelen aangekondigd. Er zijn enkele kleine versoepelingen op het gebied van zwemles, sport en winkelen op afspraak. De meeste maatregelen blijven echter onverkort van kracht. De avondklok is nog niet van de baan en het reisadvies is verlengd tot 15 april.

Wat is de stand van zaken in Wassenaar?

In Wassenaar zet de daling ten aanzien van het aantal coronabesmettingen verder door sinds onze vorige update van 23 februari jl. De teller staat, op basis van de cijfers per vandaag 11 maart, op 1374 bevestigde besmettingen. Op 23 februari ging het nog om 1325 bevestigde besmettingen. Dat betekent een toename van ‘slechts’ 49 bevestigde besmettingen in krap drie weken tijd. Tijdens onze vorige update ging het nog om een toename van 69 besmettingen in ongeveer hetzelfde tijdsbestek.

Het aantal overledenen als gevolg van het coronavirus staat nog steeds op 29. Het aantal Wassenaarders dat is opgenomen (geweest) in het ziekenhuis bedraagt nu 48 (per 11 maart ), één opname meer dan op 23 februari het geval was.

Tags

CoronacrisisCoronavirusStatistiekenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top