Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Schaap Technisch Installatie Bureau

12 maart 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand december is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Ron Slats van Schaap Technisch Installatie Bureau. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over de Firma Schaap en jouw rol binnen deze organisatie.
Ron: Ik ben directeur-eigenaar. Ik heb deze zaak 16 jaar geleden overgenomen van Karel Schaap. Firma Schaap is gevestigd in Wassenaar. Onderhoud en vervanging van cv-ketels en loodgieterswerk zijn onze belangrijkste bezigheden. We werken met 6 mensen op de werkvloer en Margreet is mijn rechterhand op kantoor.

Hoe zie jij de toekomst van Schaap TIB?
Ron: Rooskleurig! We hebben goede vooruitzichten en een goede orderportefeuille. Ondanks de coronacrisis kunnen wij goed aan het werk blijven waarbij de klanten goed geïnformeerd worden over de werkwijze in verband met corona.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Schaap TIB van kennen?
Ron: Karel Schaap is ooit als sponsor begonnen bij Blauw-Zwart en had ook een voetballende zoon. Ikzelf heb gevoetbald in het Noordover-team (recreatieteam). Verder kennen ze mij als sponsor van Blauw-Zwart en de Business Club. Ik ben iedere wedstrijd aanwezig.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Ron: Sport in het algemeen vind ik leuk. Ik mag er graag naar kijken en in het bijzonder natuurlijk Blauw-Zwart. Voetbal is wel mijn lievelingssport. Sporten zelf doe ik niet meer, maar ik wandel wel heel veel met de hond en mijn vrouw.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Ron: De vrijwilligers zijn onmisbaar op een vereniging. Eigenlijk hoort het er gewoon bij dat je iets wilt of kan doen voor de vereniging, zeker wanneer er kinderen van je op de club spelen. Ik zou het persoonlijk supermooi vinden als er meer mensen de weg weten te vinden naar de wedstrijden van Blauw-Zwart 1.

Tags

Blauw-ZwartSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top