Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Voorbereiding sloop Achterwegviaduct later uitgevoerd

13 maart 202131 second read

In februari informeerden wij u dat Boskalis diverse werkzaamheden zou gaan uitvoeren voor de voorbereiding van de sloop van het Achterwegviaduct. In verband met de hevige kou en sneeuwval op dat moment, moesten deze werkzaamheden doorgeschoven worden naar een later moment.

Wij laten u binnenkort weten wanneer deze voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden. Wij informeren u de komende maanden ook over o.a. het (tijdelijk) verleggen van wegen om te kunnen werken, de bouw van de tijdelijke voetgangersbrug over de N206 (met trappen en een fietsgoot), de bereikbaarheid van de bushaltes langs de N206 en de (omleidingsroutes) voor fietsers en voetgangers, automobilisten en natuurlijk de sloopwerkzaamheden zelf.

Tags

n206RijnlandRouteWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top