Ga naar hoofdinhoud

EnergyWebinar trekt ruim 120 bezoekers

14 maart 202135 second read

Meer dan 120 mensen bekeken het EnergyWebinar op 4 maart, georganiseerd door Buurkracht en de gemeente Wassenaar. Ze kregen tips over wat je zelf – vaak met weinig moeite – kunt doen voor een comfortabel huis met lagere energielasten. Wil je het webinar ook zien? Of nog een keer bekijken? Dat kan. Bekijk de webinar.

Ook gaf een aantal bezoekers zich meteen op voor een EnergyParty. Daar is echt aandacht voor jouw specifieke situatie en kansen thuis. Ben je door de webinar ook enthousiast geworden om mee te doen aan een (ook weer gratis) online EnergyParty? Ga dan naar de speciale pagina over de EnergyParty’s op de site van Buurkracht. Daar vind je meer informatie en kun je je opgeven.

Tags

BuurkrachtEnergy webinarenergypartyWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top