Ga naar hoofdinhoud

Wegafsluiting Molenplein op woensdag 17 maart

15 maart 202128 second read

Op woensdag 17 maart wordt het verkeer op het Molenplein omgeleid vanwege een wegafsluiting. De weg is afgesloten ter hoogte van de molen Windlust richting het centrum. De afsluiting is noodzakelijk vanwege restauratiewerkzaamheden aan de molen.

Woensdag worden de wieken met een kraan van de molen afgehaald voor onderhoud. De omleiding wordt begeleid door verkeersregelaars, die het verkeer in en uit het centrum begeleiden. Hierdoor blijft het centrum bereikbaar en wordt de overlast tot een minimum beperkt. De maatregelen zijn naar verwachting binnen een dag klaar, maar kunnen uitlopen naar donderdag 18 maart. 

Overzichtskaart gemeente Wassenaar: 

verkeersmaatregelen molenplein 17 maart 2021 page 0001

Tags

GemeenteMolenpleinWassenaarWegafsluiting
Gerelateerde artikelen
Back To Top