Skip to content

Online en via Zoom vieren we Pasen dit jaar – Doe met ons mee

23 maart 20212 minute read

Omhels het leven, daar gaan onze kerkdiensten over in deze paasperiode. Er ligt een jaar achter ons van afstand houden en niet bij elkaar kunnen zijn. Rond Pasen willen we daarom die andere boodschap weer laten horen: je kunt niet dicht genoeg bij elkaar zijn als je liefde de ruimte wilt geven. Dit jaar is de vorm van de diensten hybride.

De zondagse diensten op Palmpasen zijn online te volgen via de site. Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn er diensten via Zoom. Dit zijn korte meditatieve momenten die een half uur duren en we nemen even de tijd om bij te praten. Predikant Tom Mikkers gaat voor in onderstaande diensten.

Zondag 28 maart, Palmpasen: online kerkdienst

Donderdag 1 april, Witte Donderdag: aanvang 19.30 uur, via Zoom

Vrijdag 2 april, Goede Vrijdag: aanvang 19.30 uur, via Zoom

Zondag 4 april, Pasen: online kerkdienst

Wil je op Witte Donderdag en Goede Vrijdag meedoen via Zoom? Geef je dan op bij Tom Mikkers, predikant@vrijzinniginwassenaar.nl – Een dag van tevoren ontvangt u een zoomlink en een korte instructie over de inhoudelijke opzet.

Na de online kerkdiensten op zondag is er gelegenheid om samen koffie te drinken via Zoom. Meedoen is eenvoudig. U kunt zich tot uiterlijk zaterdag voorafgaand aan de dienst aanmelden via bertpeletier@me.com. U ontvangt dan op zondagochtend een link waarmee u om 11.40 uur – na afloop van de dienst het café online betreden.

Lees je mee met ‘De Avonden’? 
Er is weer een nieuw boek gekozen in het speciale boekenprogramma ‘De Avonden’, een tweewekelijkse online programma vanuit Wassenaar. De komende weken lezen de drie Wassenaarse predikanten Esther de Paauw, Jilles de Klerk en Tom Mikkers ‘Hoe handel ik eerlijk’ van Matthias Olthaar en Paul Schenderling. Dit boek is een pamflet in de vorm van een parabel. Het beschrijft hoe we ons consumptie-gedrag kunnen we veranderen. Hoofdpersoon in het boek is ondernemer Johan. Hij gaat op reis om te ontdekken of je duurzame keuzes kunt maken. Hij denkt te weten hoe dit kan.

Kijk het programma terug op onze site vrijzinniginwassenaar.nl. Of kijk mee op maandag 12 april naar de bespreking van het boek ‘Hoe handel ik eerlijk’.

 

Tags

kerkdienstenOnlinePasenVrijzinnig in WassenaarWassenaarZoom
Gerelateerde artikelen
Back To Top