Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Aantal besmettingen in Wassenaar neemt weer toe

26 maart 202149 second read

Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdagavond bleek dat van grote versoepelingen geen sprake is. Op 31 maart gaat de avondklok een uur later in en verder blijven de coronamaatregelen van kracht. Lees hier de laatste stand van zaken over de coronamaatregelen

Wat is de stand van zaken in Wassenaar?

In Wassenaar is de daling ten aanzien van het aantal coronabesmettingen gestopt sinds onze vorige update van 11 maart jl. De teller staat, op basis van de cijfers per 25 maart, op 1471 bevestigde besmettingen. Op 11 maart ging het nog om 1380 bevestigde besmettingen. Ging het bij de vorige update nog om een toename van ‘slechts’ 49 bevestigde besmettingen in krap drie weken tijd, nu is sprake van een toename van 62 bevestigde besmettingen in één week tijd. Sinds 11 maart is sprake van een toename van 91 bevestigde besmettingen. 

Het aantal overledenen als gevolg van het coronavirus staat nu op 30. Het aantal Wassenaarders dat is opgenomen (geweest) in het ziekenhuis bedraagt nu 50 (per 24 maart), twee opnames meer dan op 11 maart het geval was.

Tags

CoronacrisisCoronavirusStatistiekenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top