Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart bestuurders aan het Woord: Nicole de Groot

26 maart 20212 minute read

Blauw-Zwart bestuurders aan het Woord: Nicole de Groot.

Naam
Nicole de Groot

Leeftijd
50 jaar

Sinds wanneer ben je aan R.K.S.V Blauw-Zwart verbonden?
Sinds onze oudste zoon 5 jaar is, dat is nu 16 jaar geleden. En nog veel langer geleden als trouwe supporter.

En op welke manier?
Lang geleden als supporter van het team van mijn vader, later speelden veel vrienden in het 1e elftal, dus weer als supporter. Sinds mijn kinderen lid zijn van Blauw-Zwart ben ik ook binnen de club wat gaan doen. In het begin vooral als begeleiding binnen de teams van de jongens. Rijden naar uitwedstrijden, limonade regelen. Vrijwilliger bij het C-toernooi etc. Na een aantal jaar ben ik begonnen met kantinedienst in de ochtend. Samen met een aantal ouders uit het team van mijn kinderen. Nadat dit team op hield te bestaan, ben ik aangesloten bij de kantineploeg “De Voetbalvrouwen”. In totaal draai ik nu ongeveer 10 jaar kantinedienst met veel plezier.

Wat is jouw rol binnen het bestuur?
Ik zit namens het kantinebeheer in het bestuur.

Waarom ben je dit gaan doen?
Deze functie in het bestuur kwam vrij en er werd gevraagd of ik daar interesse in had. Na een aantal gesprekken over de inhoud van de functie en overleg met het inkoopteam van de kantine heb ik besloten om deze uitdaging aan te gaan. In samenwerking met het kantinebeheer doe ik dit met veel plezier.

Wat wil verder je nog kwijt?
Dat juist in deze tijd het zo mooi is om te zien hoeveel mensen de club steunen. Het hebben van toegewijde vrijwilligers is echt noodzakelijk om een club draaiende te houden. Voor de kantine zijn we altijd op zoek naar mensen. Meld je aan of maak een leuk team om eens in de 6 weken ingedeeld te worden. Ik kan uit eigen ervaring melden dat het echt leuk is om te doen.

 

Tags

Bestuurders aan het woordBlauw-ZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top