Ga naar hoofdinhoud

D66 tweede partij in Wassenaar: bedankt voor je stem

26 maart 20212 minute read

De afgelopen weken liet D66 in deze rubriek mensen aan het woord die actief zijn binnen D66 Wassenaar en vertelden waarom zij op D66 stemmen. Deze week een terugblik.

Wie het huis van de lokale campagnecoördinator van D66 Wassenaar nadert, ziet de posters van Sigrid Kaag nog voor de ramen. Met een enthousiaste lach zwaait de voordeur open. Deirdre Schuitemaker: “Het is een fantastisch resultaat wat we hier hebben behaald. D66 is sterk gegroeid en is nu de tweede partij in Wassenaar. Maar liefst 2.475 mensen steunen ons verhaal, 800 meer dan de vorige keer! We hebben zelfs de Telegraaf en het AD gehaald, die uitgebreid berichtten dat ook in villadorp Wassenaar, D66 aan het groeien is.”

De afgelopen weken liet D66 Wassenaar mensen aan het woord die op hun manier bijdragen aan de campagne en doelstellingen van D66. “We hebben niet alleen veel stemmen, maar ook veel nieuwe leden gekregen. We zien een groeiende groep zeer betrokken Wassenaarders, die hun steentje willen bijdragen aan D66. Ik kan niets anders zeggen dan dat D66 leuke mensen zijn: pragmatisch, gedreven en toekomstgericht. Jong en oud, met veel verschillende achtergronden. Heel veel leden hebben meegeholpen bij de campagne. Het hele dorp heeft minstens één flyer gehad van ons, onze vrijwilligers hebben vele kilometers gemaakt. We zijn ook in gesprek gegaan met onze buren, vrienden en bekenden. Onze sociale media werden druk gebruikt. De landelijke campagne zat goed in elkaar. En door lokaal met elkaar in gesprek te gaan, ging het verhaal van D66 echt leven.”

Met de mooie landelijke resultaten als steun, gaat D66 Wassenaar aan de slag met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Schuitemaker: “We gaan de uitdagingen van Wassenaar vertalen naar ons eigen lokale verkiezingsprogramma. Waarbij we vanuit onze idealen en het perspectief van D66 oplossingen zoeken voor lokale uitdagingen. Ook gaan we de komende maanden de D66 kieslijst opstellen, met kandidaten waarop volgend jaar gestemd kan worden. Als het verhaal rond is en de kandidaten bekend, gaan we weer campagnevoeren. Iedereen die zich aangesproken voelt door het verhaal van D66, is van harte welkom om een bijdrage te leveren. Er is genoeg te doen!” Aldus de betrokken en bevlogen campagnecoördinator.

Wil je ook meedoen aan het realiseren van de idealen van D66? Meld je aan als lid bij D66 via www.D66.nl en we nemen contact met je op.

 

Tags

D66Deirdre SchuitemakerTweede kamerverkiezingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top