Skip to content
Fotocredit: SV Wassenaar

Honkbalteam SV Wassenaar start crowdfunding-actie

30 maart 202136 second read

De honkbal-divisie van SV Wassenaar is een crowdfunding-actie gestart. Aanleiding hiervoor is dat de honkbalbond de dispensatie v.w.b. het veld waarop wordt gespeeld, gaat intrekken. Er moet dus worden geïnvesteerd in het veld om zodoende aan de daarvoor gestelde eisen van de bond te kunnen voldoen. Het heren honkbalteam speelt al enkele jaren in de eerste klasse, het op één na hoogste niveau in Nederland. De opbrengst van de crowdfunding wordt besteed aan het realiseren van een nieuw hek. De club hoopt 10.000 euro op te halen. 

Belangstellenden kunnen individueel, met vrienden, familie of een team voor honderd euro 1 meter hek kopen. Via deze link kan worden gedoneerd: https://www.whydonate.eu/fundraising/1-meter-hek-voor-100-euro/en

Honkbal svWassenaar

 

 

Tags

1 meter hekCrowdfundingHekHonkbalSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top