Skip to content
Fotocredit: Buurtkerk Wassenaar

Wassenaar Staat Op!

1 april 202136 second read

Zondag 4 april is het Pasen! Dit jaar geen paasdienst, maar de Buurtkerk Wassenaar zendt de live talkshow Wassenaar Staat Op! uit. Om 10.30u gaan we in gesprek met prachtige gasten (Burgemeester De Lange, Paula Wolff, Predikant Esther de Paauw, Roel van der Sterren, Lisanna Tukker en Erik de Mooij) en dat afgewisseld met live muziek.

De gesprekken zullen gaan over wat hoop betekent voor de (tafel)gasten persoonlijk, maar ook de hoop voor Wassenaar en dat vanuit verschillende invalshoeken.
Het is mogelijk om vragen te stellen aan de gasten aan tafel, zo kun je actief meedoen aan de gesprekken. Het belooft en geweldige hoopvolle ochtend te worden. Iedereen kan meekijken, ga naar www.buurtkerkwassenaar.nl/hoop voor de livestream link en meer informatie.

WassenaarStaatOp

Tags

Buurtkerk WassenaarLiveTalkshowWassenaarWassenaar staat op
Gerelateerde artikelen
Back To Top