Skip to content
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

‘Classy Spring Drive Thru’ bij kasteel de Wittenburg een bijzondere en sfeervolle belevenis

5 april 20212 minute read

Op Goede Vrijdag en Paaszaterdag werd bij kasteel de Wittenburg de ‘Classy Spring Drive Thru’ georganiseerd. Vanwege de coronabeperkingen kan er op dit moment niets in het kasteel of op het prachtige terras in de kasteeltuin georganiseerd worden. De ‘drive thru’ vormt echter een prachtig alternatief.

Gezeten in hun auto’s reden de gasten over het landgoed van de ene naar de andere kraam, waar zij werden getrakteerd op allerlei heerlijke hapjes en drankjes. Meteen al bij de eerste stop waren er oesters en was er champagne. Daarna volgden verrukkelijke lamskarbonades, heerlijke wijn, gazpacho en diverse andere lekkernijen.

Het uitermate vriendelijke personeel was helemaal coronaproof getooid met mondkapjes en handschoenen. Intussen werd het geheel opgeluisterd door live muziek. En dat alles in de sfeer van de avondschemering bij het sfeervolle kasteel. Aan het einde van de route ontvingen de gasten een doos met een diner, dat zij thuis konden nuttigen, of konden bewaren tot de volgende dag als zij voor die dag genoeg hadden aan de heerlijke hapjes tijdens de drive thru.

Het diner bestond uit een aspergemaaltijd met beenham, ei, nieuwe aardappeltjes, heerlijke sausjes en een brioche . De bijgevoegde beschrijving zorgde ervoor, dat ook thuis in korte tijd een culinaire maaltijd op tafel stond. Bij het verlaten van het kasteelterrein, ontvingen de gasten geheel in de sfeer van Pasen een zakje met chocolade eitjes. Er gloort weer hoop, dat ook het terras van kasteel de Wittenburg snel weer geopend kan worden als er gehoor gegeven zal worden aan de oproep van diverse burgemeesters.

Vooralsnog was de Classy Spring Thru een geslaagd initiatief van kasteel de Wittenburg, dat zonder twijfel een lichtpuntje heeft gevormd in tijden waarin niet veel mogelijk lijkt te zijn.

 

 

Tags

Classy Spring Drive ThruKasteel de WittenburgPasenWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top