Skip to content
Fotocredit: Bibliotheek Voorschoten - Wassenaar

We gaan weer taalwandelen!

11 april 202142 second read

Wegens groot succes organiseert het Taalhuis een tweede editie van het taalwandelen; op dinsdag 13 april in Wassenaar en op 20 april in Voorschoten. Hiervoor zoeken we Nederlandstalige vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een anderstalige inwoner een wandeling te maken door het eigen dorp.

De route mag je zelf bepalen! Je wordt voor deze wandeling eenmalig gekoppeld aan een anderstalige deelnemer van het Taalhuis. Tijdens de wandeling krijg je vragen mee die je aan elkaar kunt stellen en ga je met elkaar in gesprek om te oefenen met de Nederlandse taal en elkaar te leren kennen. De wandeling start gefaseerd vanaf 13.00 uur. Uiterlijk 15.00 uur ben je weer terug. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Er is plaats voor een beperkt aantal wandelkoppels, dus meld je snel aan. Aanmelden kan via taal@obvw.nl

Dinsdag 13 april 13:00 tot 15:00 | Wassenaar
Dinsdag 20 april 13:00 tot 15:00 | Voorschoten

Tags

BibliotheekOBVWTaalwandelenVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top