Skip to content
Fotocredit: Arnaud Roelofsz

Gravinnen zoeken nieuwe leeuwinnen

14 april 20212 minute read

Graaf Willem II VAC is volop in beweging gebleven, ondanks de coronacrisis. Er mocht weliswaar niet meer gevoetbald worden in competitieverband, maar er is zeker niet stil gezeten. De club is 109 jaar oud en het oude clubgebouw had sinds 1967 trouwe dienst gedaan. Hoog tijd voor vernieuwing in de vorm van een fantastisch nieuw en modern clubhuis en een nieuw voetbaltenue. Ook zijn er extra, nieuwe trainers aangetrokken, zodat er in het aanstaande seizoen een vliegende start gemaakt kan worden.

Deze vernieuwingen bieden Graaf Willem de gelegenheid om dan alle huidige meidenteams uit te breiden met nieuwe leden.

Gravinnen zoeken nieuwe leeuwinnen in de leeftijd van 7 tot en met 25 jaar.

De familievereniging met ambitie is al jaren goed bezig met een grote vrouwen- en meidenafdeling van ongeveer 250 leden en is daarmee 1 van de grootste en succesvolste vrouwen- en meidenclubs in de regio.

Ben jij elk moment op het trapveldje te vinden?
Behoort jouw voetbaltalent tot het best bewaarde geheim?
Of houd je van gewoon lekker ballen en wil je gezellig aanhaken bij een meidenteam?

Ga gezellig en sportief kennismaken op 1 van de 2 proeftrainingen op woensdag 21 april van 16.00-18.00 uur of op zondag 2 mei van 11.00-13.00 uur, ter plekke word je ingedeeld naar leeftijd. Zorg dat je er een kwartier voor aanvang bent. Graaf Willem volgt de leidraad van het KNVB coronaprotocol.

Belangstellenden kunnen zich zo spoedig mogelijk aanmelden voor de proeftraining, of gelijk als lid, bij meidencoordinator-bovenbouw@graafwillem.nl (voor 13 tot en met 25 jaar) of meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl (voor 7 tot en met 12 jaar).

Wie weet sta je volgend seizoen ook in groen-geel op het veld.

Tags

Graaf Willem II VACMeidenvoetbalVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top