Skip to content

Voor nieuw creatief wandkleedproject: groen/blauwe materialen gezocht!

15 april 20212 minute read

In het van Heeckerenhuis staan we te popelen om de slag te gaan om onze muur van het ontmoetingslokaal te voorzien van nieuwe wandbekleding. Het lokaal wordt gebruikt door Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) en andere organisaties voor sociale en educatieve bijeenkomsten. We zouden graag een kunstwerk aan de muur hebben dat vrolijkheid en saamhorigheid uitstraalt. Dit kunstwerk heeft als motto: “We zien elkaar”.

Ontmoeten en meedoen
Zoals bovenstaand beschreven gaat het om samen doen. Daarmee gaan we direct, zodra de corona-maatregelen dit toestaan, met (oudere) inwoners beginnen! Wij kunnen eigenlijk niet wachten.

Creatieve duizendpoot en materialen gezocht
Om dit project te realiseren zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons tijdens dit proces te ondersteunen. En die willen helpen met het verzamelen en sorteren van materialen.

Maar ook materialen zijn nodig. Hiervoor zoeken we stofjes, kraaltjes, draad, kant etc. Deze moeten wel de kleur blauw of groen hebben. Alle nuances hiervan zijn goed. Voor wat extra details kunnen we deze materialen ook in de kleur geel gebruiken.

Interesse in vrijwilligerswerk of materiaal aanleveren?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia van der Meer s.vandermeer@smowassenaar.nl . Bellen kan natuurlijk ook 070-511 2226. Inleveren van materiaal kan op onderstaand adres op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

creatief ontmoeten en meedoen vrijdag 16 april 2021

Tags

SMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWandkleedprojectWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top