q Luisterlijn voor jongeren - Wassenaarders.nl Skip to content

Luisterlijn voor jongeren

17 april 20212 minute read

Vanuit het jongerenwerk willen we jongeren tussen de 18 en 24 jaar er op attent maken dat er een nieuwe luisterlijn is geopend speciaal voor jongeren. Deze is erop gericht om bijvoorbeeld je verhaal te doen over de effecten van Corona en de maatregelen in jouw leven. De lijn is dagelijks geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Bellen kan naar 0800-0450 en de chat is bereikbaar via allesoke.nl.

Contact is gratis, anoniem en je zit nergens aan vast. Je kunt ook met andere onderwerpen bij hun terecht zoals vragen over stress, onzekerheid en ruzie. We willen jullie graag mee geven dat als je het moeilijk hebt, je eenzaam voelt of gewoon een luisterend oor nodig hebt je altijd contact kunt opnemen met je naasten. Misschien wel je Opa of Oma, Oom of Tante een vriend of vriendin misschien zelfs wel een leraar. Als je jezelf rot voelt blijf hier niet mee lopen, probeer iemand in vertrouwen te nemen.

Je kunt ook contact opnemen met het jongerenwerk als je liever iemand aan de lijn krijgt die werkzaam is in Wassenaar en waaraan je je verhaal kwijt kunt. Het jongerenwerk is er voor jullie. Hieronder vind je het overzicht van onze contactgegevens. Deze staan ook benoemd op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar Je kunt ons via instagram Jongerenwerk_wassenaar ook altijd een DM sturen dan nemen we contact met je op.

Rens Cornelisse: 06-35130078 renscornelisse@stjjmh.nl
Wouter Rijneveld: 06-46602813 wouterrijneveld@stjjmh.nl
Simone Stap: 06- 19 78 91 78 simonestap@stjjmh.nl
Manon de Bruijn 06-31004733 manondebruijn@stjjmh.nl

Het jongerenwerk is er voor alle jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Afspreken is ook mogelijk. Dit kan ook bijvoorbeeld in de buitenlucht, door samen met een van de jongerenwerkers een stukje te gaan lopen en je verhaal te doen. Of dit kan op ons kantoor in het Centrum Jeugd en gezin. Wij kunnen ook naar jou thuis komen als je dit zelf prettiger vind. Neem contact op met een van de jongerenwerkers en wij kijken waarbij we jou kunnen ondersteunen.

 Meer weten?Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

fototeamWassenaar

 

Tags

Jong in WassenaarJongerenLuisterlijnStichting Jeugd- & JongerenwerkWasssenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top