Skip to content
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Rooijakkers over de vloer bij Wassenaarse Francis van Broekhuizen

21 april 202142 second read

Vanavond gaat Art Rooijakkers op visite bij Francis van Broekhuizen. Met het tv-programma Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers langs bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.

Het bezoek aan Francis van Broekhuizen zal Art Rooijakkers nog lang heugen. Als Francis aan gaat, stopt ze niet. De aria’s en aanstekelijke anekdotes volgen elkaar in rap tempo op. En ze heeft het niet van een vreemde. Het ‘Edelweiss’ dat ze met haar broer en ouders zingt in de tuin van het ouderlijk huis, zal je zeker bijblijven. Niet in de laatste plaats omdat er achter al die oprechte vrolijkheid ook verdriet zit van veel gepest zijn en grote onzekerheid over haar uiterlijk.

Vanavond te zien bij RTL 4 om 21.30 uur

Lees hier nog eens ons interview met Francis van Broekhuizen terug. 

Tags

Francis van BroekhuizenRooijakkers over de vloerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top