Skip to content

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Norlandia Kinderopvang

23 april 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand april is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Evelien Kramp. Zij steunt met haar bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Norlandia en jouw rol binnen deze organisatie.
Evelien: Mijn rol binnen de organisatie is dat ik manager ben van de locatie Schulpwei. Ik regel, samen met Leonie van Beelen, de dagelijkse gang van zaken.
Het moederbedrijf van Norlandia zit in Noorwegen en we hebben binnen Nederland ruim 70 locaties. Eén van de kernwaarden van Norlandia is dat de kinderen zoveel mogelijk buiten spelen en bewegen.

Hoe zie jij de toekomst van Norlandia?
Evelien: Op onze sport BSO bieden we de kinderen vanaf 4 jaar sport en spel activiteiten aan. Sport en kinderen blijft altijd een goede combinatie en daar op hopen wij in de toekomst verder te kunnen bouwen. Wij willen in de toekomst graag de samenwerking aan gaan met meerdere sportverenigingen.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Norlandia van kennen?
Evelien: We delen hetzelfde terrein, we gebruiken dezelfde velden, en wij gebruiken het pand en de kantine samen met Blauw-Zwart.
De kinderen gaan vanuit de BSO gelijk door naar de training van Blauw-Zwart. Norlandia Is sinds dat we deze locatie hebben ook sponsor geworden van Blauw-Zwart

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Evelien: Met Blauw-Zwart hebben we gewoon een hele fijne samenwerking! Het sporten en bewegen voor de jonge kinderen is heel erg belangrijk. Ik probeer zelf regelmatig te bootcampen en Leonie gaat graag naar de sportschool, als deze weer open zijn.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Evelien: Ik hoop dat we in de toekomst de samenwerking nog verder te gaan uitbreiden zodat we de kinderen een nog diverser sportaanbod kunnen doen.

 

Tags

Blauw-ZwartSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top