Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Drukbezochte Rabobank Meidendag Blauw-Zwart (met video)

23 april 20212 minute read

Een zonovergoten sportpark de Schulpwei, twee velden vol met leuke oefeningen en een grote opkomst van meiden. De ideale mix voor een leuke en gezellige Rabobank Meidendag op Blauw-Zwart. In de leeftijd van 5 tot 27 jaar waren er voetbalsters en voetbalsters in spé afgekomen op het voetbalspektakel.

De meiden hadden er zin in, want al ruim voor de inloop kwamen de eersten al aan op het terras van Blauw-Zwart. Hier en daar de vraag: “Wat gaan we doen vandaag?” Vooral heel veel voetballen bleek achteraf. Stipt om 10.00 uur startte het eerste deel van het programma. Geen moment van bijkomen want in circuitvorm werden alle onderdelen van het voetballen getraind. Schieten, passen, dribbelen, duelleren om de bal.

Een korte pauze op het terras met wat te drinken gaf de tijd om de velden om te vormen tot speelvelden voor partijtjes. Ook in het tweede uur werd flink door gevoetbald. Na afloop konden de meiden een koud drankje komen halen en een lekkere versnapering. Het leverde veel blije gezichten op aan het einde van een fantastische voetbalochtend.

Een speciale dank aan de vrijwilligers, zoals de hoofdtrainers, limonadeschenkers en TC leden, die hun vrije zondagochtend hebben opgeofferd om deze dag mogelijk te maken!

Kon je er dit keer niet bij zijn? Wees niet getreurd! Op zondag 16 mei gaan we dit voetbalfeestje nogmaals organiseren. Kom vooral gezellig mee doen.

Op de site van Blauw-Zwart zijn een foto impressie en een video van de Meidendag te bekijken.

{youtube}/V5lwGG3jE6Y{/youtube}

 

Tags

Blauw-ZwartMeidendagMeidenvoetbalVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top