Skip to content
Fotocredit: Erik van Leeuwen

WZK Tri-Team is klaar voor de start!

23 april 20212 minute read

Bijna….bijna….is het zover. Na maanden van ieder voor zich lopen, weken van schema’s zonder loopmaatjes, afspraken met het vaste loopmaatje, dat wel, maar toch. Zo brachten de leden van hardloopvereniging WZK Tri-Team de afgelopen tijd door. Ze hielden de moed er met elkaar in op de socials en via speciale, voor hen bedachte ‘challenges’ ging men de ludieke strijd met elkaar aan.

De leden kunnen niet wachten om weer elke dinsdag en/of donderdag bij het Sterrenbad te verzamelen tegen 19.00 uur, om daarna een heerlijke training te volbrengen, ieder op zijn/haar niveau. Gezellig met loopmaatjes trainen, nieuwe mooie doelen stellen en gáán. Natuurlijk doen we rustig aan voor de genen die er toch een poos uit zijn geweest, en we passen onze trainingen daarop aan.

Wie weet is dit voor jou een uitgesproken kans om te beginnen met hardlopen bij onze gezellige club, onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Om je het laatste zetje te geven biedt WZK Tri-Team een mogelijkheid om 2 maanden gratis mee te trainen, op een niveau dat bij jou past. Zo kan je proeven van de gezelligheid van de club, ervaren hoe het is om in clubverband te trainen en tot de conclusie te komen dat je niet meer zonder hardlopen kunt en wilt.

Kortom, schroom niet, zet die eerste stap en neem contact op met de trainers via www.tri-team.nl/contact en volg ons op de socials @wzktriteam. Je wordt meteen meegenomen in alle berichtgeving zodat je onze opening niet mist! Tot snel! 

Tags

HardlopenWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top