Skip to content

Vakantieprogramma Jongerenwerk Wassenaar

1 mei 20212 minute read

In de meivakantie organiseert het jongerenwerk een aantal leuke activiteiten voor jongeren in de leeftijd 10 t/m 17 jaar. Deelname aan alle activiteiten is gratis. Wij hopen weer heel veel jongeren te mogen ontvangen tijdens deze activiteiten. Hieronder vindt je het overzicht van de activiteiten. Voor alle activiteiten vragen wij je op te geven. Bij klachten die passen bij Covid-19 vragen wij deelnemers om thuis te blijven.

Dinsdag 4 mei: Knikkerbanen bouwen tijd: 16:00-17:30 uur locatie: Basketbalveld Parklaan. Jongeren bouwen met verschillende materialen een zo groot mogelijke knikkerbaan. Opgeven kan bij Rens: 06-35130078

Donderdag 6 mei: Graffiti workshop tijd: 14:00-16:30 uur locatie: Dr Mansveltkade bij het JOP. Onder begeleiding van een ervaren Graffiti artiest, krijgen de jongeren de kans om hun ontwerp op het JOB te zetten met Graffiti. Opgeven kan bij Manon: 06-31004733 maximaal 8 deelnemers.

Dinsdag 11 mei: Bamboe bouwen tijd: 16:00-17:30 uur locatie: Skateplein Hofcampweg Bouw met je vrienden een hoge toren van Bamboe stokken. Opgeven kan bij Wouter: 06-46602813

Opgeven kan ook via de mail naar: jongerenwerkwassenaar@stjjmh.nl volg ons ook op Instagram jongerenwerk_wassenaar voor foto’s van de activiteiten of op Facebook Jongerenwerk Wassenaar.

Meer weten?Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact op via 0182-640694 of bezoek onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

 

Tags

ActiviteitenjongerenwerkMeivakantieStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top