Skip to content

Word actief D66 lid in Wassenaar

1 mei 20212 minute read

D66 werd nu bijna een maand terug uitgeroepen tot de overtuigende winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen. Ook in Wassenaar behaalden we een fantastisch resultaat en werden we tot tweede partij gekozen. Maar liefst 2.475 mensen gaven hun voorkeur aan D66. Een resultaat dat we zeker te danken hebben aan een groot aantal enthousiaste, bevlogen en actieve leden in Wassenaar. Iets waar we als afdeling erg trots op zijn.

Deze lijn zetten we uiteraard door naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Met de steun van het mooie landelijke resultaat gaan we aan de slag om van de gemeenteraadsverkiezingen een groot succes te maken. Mocht jij nu het gevoel hebben dat je daaraan een bijdrage kunt leveren? Bijvoorbeeld door het aandragen van voor jouw belangrijke thema’s voor Wassenaar of creatieve ideeën die je wilt delen? Ook als niet lid kun je daaraan uiteraard je bijdrage leveren. Mail in dat geval ons jouw idee naar secretaris@d66wassenaar.nl. We kijken dan graag samen met jou hoe we het idee verder vorm kunnen geven.

Heb je het idee dat je naast creatieve ideeën aandragen, ook actief wilt meedoen binnen D66 Wassenaar, word dan lid van D66 en je wordt automatisch lid van onze afdeling. Dat kan al voor 1 euro per maand. Daarmee word je lid van de snelst groeiende liberale maar ook sociale partij van ons land. We verwelkomen je graag als nieuw en actief lid hier in Wassenaar.

Want alleen dankzij jou, met jouw hulp en mening kan D66 opkomen voor de individuele vrijheid, goed onderwijs, een sterke economie en duurzame vernieuwing. D66 heeft de steun van leden en vrienden hard nodig om in de Nederlandse democratie haar geluid te laten horen. En zeker ook in Wassenaar. Wij werken op een positieve en constructieve manier aan een beter Wassenaar voor iedereen. Waar we omkijken naar mensen en vooruitkijken naar morgen. Iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen.

Wil je graag eerst eens kennis maken met D66 in Wassenaar? Mail dan het afdelingsbestuur via secretaris@d66wassenaar.nl. Wij maken jou graag wegwijs binnen onze afdeling en brengen je in contact met andere D66-ers in Wassenaar. En vertrouwen er daarbij op dat je daarna vol overtuiging lid wordt van D66.

Tags

Actieve ledenD66OproepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top