Skip to content

Bouw een kasteel voor Harry Snotter!

2 mei 20212 minute read

De BiebBouwers hebben een primeur, een nieuwtje van magische proporties: in Nederland komt een vestiging van Zweinstein! Het wordt de enige echte Nederlandse Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Natuurlijk moet die school ook in een betoverd kasteel komen. Directeur van deze nieuwe hogeschool wordt de wereldberoemde Tovenaar Harrie Snotter. Hij is niet de meest handige magicus, want wat hij ook probeert, er komt niks bruikbaars uit zijn toverstok. Hij kan dus wel wat hulp gebruiken…

Helpen jullie mee om een betoverend kasteel in Minecraft te bouwen? Eentje met magische kamers, doorkijkspiegels, verdwaalgangen en… Leef je uit, want als je kan toveren, kan alles! En je kan er nog een prijs mee winnen ook. Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland, doe dan mee aan deze wedstrijd!

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge
Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje van jouw kasteel naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het boek ‘De Ickabog’ van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt!

Ga aan de slag en stuur jouw kasteel vóór 24 mei op

 

 

Tags

BibliotheekBiebbouwersMinecraftchallengeOBVWVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top