Skip to content

BiebBouwers Minecraft Challenge: Bouw een kasteel!

9 mei 202130 second read

Stel: je wordt leerling van de Nederlandse Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. Dan hoort die Hogeschool natuurlijk in een magisch kasteel. Hoe zou zo’n kasteel eruitzien? Fantaseer en ontwerp jouw betoverende kasteel en doe mee met de nieuwe Minecraftchallenge van de BiebBouwers! Bekijk het filmpje, lees de opdracht en ga aan de slag.

Stuur voor 24 mei een filmpje van jouw kasteel naar biebbouwers@probiblio.nl en maak kans op een geweldig Minecraftspel, het boek ‘De Ickabog’ van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt! Voor meer informatie kijk je op: obvw.nl/ jeugd. Ga de uitdaging aan en bouw een kasteel!

Tags

BibliotheekMinecraftchallengeOBVWPrijsvraagVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top