Skip to content

BiebBouwers Minecraft Challenge #12: Bouw een kasteel!

16 mei 202132 second read

Harrie Snotter, wereldberoemd tovenaar en oud-leerling van Zweinstein, vraagt jou een magisch kasteel te ontwerpen. Een kasteel vol betoverde ruimtes, doorkijkspiegels, verdwijngangen en wat je ook maar kunt fantaseren. Hoe zou jouw kasteel eruit zien?

Laat het ons zien en doe mee met de volgende BiebBouwers Minecraftchallenge! Bekijk het filmpje, lees de opdracht en ga aan de slag. Stuur voor 24 mei een filmpje van jouw kasteel naar biebbouwers@probiblio.nl en maak kans op een mooie prijs: een Minecraftspel, het boek ‘De Ickabog’ van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt! Voor meer informatie kijk je op: obvw.nl/jeugd. Ga de uitdaging aan en bouw een kasteel!

Tags

BibliotheekBiebbouwersMinecraftchallengeOBVWPrijsvraagVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top